Du er ikke logget inn. Logg inn

home
about
hide a cache
seek a cache
my cache page
discuss
links and downloads
 

 

 
 


 

Lilu - Cache nr 2 i Bergen!
Dette var vår første cache og vart lagt ut spontant ein tilfeldig laurdag då det ikkje skjedde noko ellers og då me ikkje gadd å dra til byn. Ove hadde lese om geocaching og hadde funne ut at det var lagt ut ein i Bergen allerede! Vi bestemte oss for å finne denne og sjekka derfor kartet i Gule Sider. Så sjekka vi bussrute men fann ut at det blei tungvindt med buss og sykkle gadd vi ikkje denne dagen. Men litt morro måtte vi jo ha med GPSen så vi fann ut at vi skulle leege ut vår egen cache!!!!

Dette resulterte i "LILU -nr 2 i Bergen". Navnet er inspirert av karakteren "Leeloo" frå filmen "The Fifth Element". Så vedda vi om når/om noen ville finne denne og så var det bare og vente!! Arti var det derfor å finne ut at 4 karer fann den kort tid etterpå; Gleden var stoooor!!!!

Lysten til å legge ut fleire cacheer murret i bakhovudet......

For å finne den nærmeste geocaches...

postnr (kun USA):

stater (kun USA):
på land:  Hva dreier dette deg om?
Ny i Geocaching? Du kan Lese våre Frequently Asked Questions sider for å lære om sporten, lese guide for å finne din første cache, eller om det ikke er noen caches nær deg, lær hvordan lage din første cache i ditt område. There are also plenty of people to help answer your questions in the online forums.
   

 

[Main] [About Geocaching]
[Hide a Cache] [Seek a Cache] [My Cache Page]
[Links] [Discuss Geocaching]
Copyright kalgraff.no 16 October, 2001