Du er ikke logget inn. Logg inn

home
about
hide a cache
seek a cache
my cache page
discuss
links and downloads
 

 

 
 


 

GPS, venner og friluftsliv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.geocaching.com er ein artig sak for folk som har interesse for GPS navigering og som liker å komme seg opp av sofaen!

Hvem er så vi?

Laila; Molekylærbiolog, Universitetet i Bergen.

Ettersom eg går mykje på tur i fjellet og særleg i nærområda rundt Bergen, så var eg lett å lura med då Ove hadde dumpa oppi Geocaching. Eg har både funne utlagte boksar, samt lagt ut 2 stk sjølv.

Ove; WebDude, kalgraff.no, Bergen.

Oppdaget denne spennende hobbyen ved en tilfeldigehet. Søket på internett etter opplysninger og programmer som kunne være kjekt å ha til GPSen min. Kom da over www.geocaching.com og tenkt at dette må prøves. Etter dette så har snøballen rullet vider. Resultatet er et forsøk på å oversette den offisielle hjemmesiden til norsk. Men som med alle ting, så tar dette også tid..... Vi får se hvor langt vi kommer.

 


  Hva dreier dette deg om?
Ny i Geocaching? Du kan Lese våre Frequently Asked Questions sider for å lære om sporten, lese guide for å finne din første cache, eller om det ikke er noen caches nær deg, lær hvordan lage din første cache i ditt område. Der er også mange mennesker som svarer på spørsmål på online forums.

 

   

 

[Main] [About Geocaching]
[Hide a Cache] [Seek a Cache] [My Cache Page]
[Links] [Discuss Geocaching]
Copyright kalgraff.no 11 November, 2002